Monday, August 03, 2009

Pekerja Baru

Bismillah

Hari ni department aku dapat staff baru. Product Designer juga. Tapi fresh graduate. Degree dari universiti selatan tanahair.

Kita org dok bagi jangkaan berapa lama budak ni boleh bertahan. Memandangkan semua rakan-rakan kami lari adalah faktor boss sengal kami.

Aku agak, budak ni tak sampai sebulan...

Heh!

5 Comments:

Blogger Purpleheart said...

Tengokla macam mana.. kot yang baru lebih kental hatinya? mana tau.. apa-apa tengok aje la nanti..

8:42 AM  
Blogger arsaili said...

salam bro..kasi la dia sokongan moral

9:08 AM  
Blogger Ezad said...

purple
ye la.. tadi pun dia dah kena leter dah. bos kita org tu mcm mak nenek..

arsaili
bukan tak bagi sokongan moral. tapi masalahnya, kerja kena ikhlas. hati mesti keras...

baru boleh joint team kami

heh

10:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

apa citer ni ezad.................

12:58 PM  
Blogger Ezad said...

anon

kami sedaya upa memberi semangat kepadanya..

tapi, apa2 semuanya atas kehendak diri sendiri

di mana ada kemahuan, di situ ada jalan, kan?

9:29 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home