Thursday, February 04, 2010

Kursus 2

Bismillah

Dari hari Sabtu lepas, sehingga la hari ini, aku berkursus je. Sejak Isnin hari tu, aku dihantar oleh kilang untuk mengikuti kursus software Inventor. Tapi bukan kat memana la, kat kilang ni juga.
Sepanjang kursus, enjoy je. Designer-designer biol rasa bebas sebab tak perlu sibuk dengan design, spec dan sebagainya. Walaupun boss sengal join sekali, tapi kita orang tak pedulikan dia. Kami gegarkan class tu. Lagipun trainer yang ajar tu cun. Designer-designer ni pulak, jenis jantan miang.. ahahahaha...

Boss sengal hanya dok buat sorang-sorang. Kita orang dok kutuk2 dia (kat belakang dia je la). Trade mark paling popular dia adalah.. tekan Esc button banyak kali dengan kuat...
So, kita orang ikut je... :)

2 Comments:

Blogger Purpleheart said...

abeh la butang esc patah dulu..

tapi bagus pe kursus ni, tensen asik keje je..

1:31 PM  
Blogger Ezad said...

purple
hehehe

kursus ok... best:)

10:13 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home