Tuesday, December 10, 2013

Lamanya

Bismillah... dah lama sangat aku tak update blog nih. Asyik pakai smartphone je. Terus lupa nak pakai laptop. Ngan Laptop je aku update blog... :) Agak sibuk sejak kebelakangan ni (mana pernah tak sibuk???). Baru balik dari IKEA. Dapat offer dari IKEA untuk produce produk mereka. Kalau dapat ni kenyang ni..kikikiki.. projek lain tak yah buat. Tapi jenuh la nak ikut spect mereka. Walau apa pun... harap semuanya berjalan dengan lancar. Cumanya sekarang ni aku jalan tak lancar, sebab lenguh kaki jalan keliling.. :)

2 Comments:

Anonymous Babe said...

woits keje kat ikea ke? banje aku meatball 24 ketui!

8:34 PM  
Blogger Ezad said...

mana ada... gi tgk brg ike je. kami dpt tender produce brg ikea...

meetball 15 pun aku tak larat kunyah..huhuh

6:15 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home