Wednesday, August 05, 2009

Tugas

Bismillah

Aku telah ditugaskan untuk membeli 'kerusi henjut' untuk baby. Senang je beli selepas dapat instruction dari kaum-kaum hawa dalam rumah ni.

Sampai rumah. Aku cuba pasang. Ceh!! berpusing2 aku cari kaedah nak pasang kerusi tu. Last2 terpasang gak. Selapas berpuluh2 kali kerusi tu aku pusing2 kan..

heh!

8 Comments:

Blogger Purpleheart said...

okla tu Ezad.. bila dah ada anak nanti tak la susah nak pasang..

12:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

tu kira kursus lom kawin ezad..............hehehe

1:00 PM  
Blogger Ezad said...

purple
masa tu nanti, brg dah makin canggih kot

anon
oo.. kursus lom kawin pun ada ye?

8:27 PM  
Anonymous ruyom said...

By hook or by crook including murder, harassment and corruption, other than the normal legal ways. That is what BN means.

2:06 AM  
Anonymous vesewe said...

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

2:11 AM  
Anonymous romsam said...

Malaysia is slowly and surely turning into a very sick place. We must finish off Umno and its cronies to cure the country from this acute sickness.

2:14 AM  
Anonymous konek said...

Looks like the morons in UMNO/BN never learns!

2:17 AM  
Anonymous fargoman said...

The real extremists and terrorists in multiracial Malaysia are born, bred and indoctrinated by none other than Umno, especially under the reign of Mahathir.

2:27 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home