Sunday, November 07, 2010

Tengok Dulu

Bismillah...

Bed for kid.

4 Comments:

Blogger Purpleheart said...

tak tinggi sangat ke katil tu..tapi ok juga untuk bilik yang kecil sebab dapat meluaskan ruangan yang kecil..atas katil, bawah meja belajar dan tempat letak buku..

11:01 PM  
Blogger Ezad said...

tingginya dlm 1200mm je.. ok la tu, kan?

memang jimat ruang. ada meja, ada rak, ada kabinet.. :)

8:19 PM  
Blogger Purpleheart said...

ok la tuu, tak la tinggi sangat..kiranya katil ni kena letakkan rapat ke dinding la ye..sebab sebelah sana tak ada besi penghadang..

12:00 AM  
Blogger Ezad said...

actually, kami dah modify lagi dah bed tu.. meja yg dlm tu kita dah pusing, so dia dah duduk bahagian luar. guard rail pun dah tambah 1 lagi...

8:16 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home