Friday, February 11, 2011

Kebosanan?

Bismillah...

Dah lama juga aku tak update blog ni. Bukannya apa, kesibukan yang sangat melampau sekarang. Kami sedang bertungkus lumus menyiapkan barang untuk pameran di Kuala Lumpur, bulan depan. Entah siap atau pun tidak barang-barang pameran tu nanti.

Dalam pada masa yang sama, tempahan juga perlu disiapkan. Kami dah wujudkan pelbagai rekaan untuk dipilih, namun pelanggan tetap mahukan pengubahsuaian juga. Itu yang kadang-kadang terpaksa bertengkar dengan sales person. Kami berharap sangat agar mereka jual produk=produk standard kami. Tapi mereka sibuk ambil order yang memerlukan pengubahsuaian. Weell, customers is always right... ye la sangat!

So, kenapa bosan?

Banyak faktor-faktor yang menyebabkan aku bosan di pejabat sekarang ni. Perkara utama, dah tentu la sebab 'my-ex'..
Kami semua dah kurang motivasi dah.. huhuh

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home