Wednesday, September 05, 2012

Training Tak Habis-Habis


Bismillah..

Hari ni dan esok training lagi. Tak sudah-sudah training inventor ni. Boring sungguh. Benda aku dah buat hari-hari, tapi kena masuk class balik. Disebabkan ada seorang staff baru masuk, maka dia pun join sekali. Dan disebabkan laptop yang beri tak cukup satu, aku dengan rasa bangganya menyerahkan laptop aku pada budak baru tu. So dia belajar, aku mengajar..

huh!

2 Comments:

Blogger shafarina said...

:)

byk sungguh trainingnyer

11:51 AM  
Blogger Ezad said...

wan
nak collect sijil je..kuikuikui

7:12 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home