Wednesday, July 18, 2012

Sawang

Bismillah...

Baru aku perasan yang blog ni dah lama tak berusik. Terlalu sibuk sangat kot sampai tak der masa nak update blog.. Huh! Ayat tak boleh blah...

Memang betul, sangat sibuk kebelakangan ni, sampaikan order 2 bulan lepas, baru minggu ni dapat buat spec nya. Mesti customer dah menyalak tu.. huhuhuh

Pejam celik, pejam celik.. dah nak puasa. Rasanya baru je raya tahun lepas, dah nak raya lagi. Bila dah nak raya ni, sibuk la manusia-manusia ni. Promosi raya lah, buffet ramadhan lah, pasar ramadhan lah, baju raya lah, kuih raya lah.. Macam-macam

Aku? Hmmm.. dok tengah fikir ni, rasanya tahun ni nak tukar duit awal-awal lah. Maklumlah, duit baharukan dah keluar. Sure laku macam goreng pisang panas punya...

Sempena Ramadhan yang bakal menjelang beberapa hari lagi ni, aku susun 10 jari memohon ampun dan maaf. Halalkan segala-galanya...

Ok... Tahun ni, tak tukar langsir ye.. :)

2 Comments:

Blogger Purpleheart said...

Ezad,
minta maaf juge ye..salam menyambut Ramadhan..

10:22 AM  
Blogger Ezad said...

purple
selamat berpuasa

4:10 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home