Wednesday, May 16, 2012

Masuk Dan Keluar

Bismillah...


Hari ini, department kami menerima seorang lagi staff baru. Seorang sahaja. Lelaki dan ada pengalaman dalam bidang industri kami.OK, sangat baik. Dengan adanya staff baru itu, kami percaya, team kami akan menjadi lebih produktif?


Tapi, dengar-dengarnya, ada 2 orang daripada yang ada sekarang nak berhenti pulak. Laaa... 1 masuk, 2 keluar..


Mereka berdua adalah staff baru juga. Adalah join kami dalam sebulan dua ni. Aku dah agak dah yang budak perempuan tu tak kekal lama. Tapi tak terfikir pula yang lelaki tu pun nak keluar sama. OK! Fine! Sesuatu yang menyebabkan aku tak kisah mereka nak keluar adalah, aku tak ajar mereka banyak benda. So, tak la rugi sangat pun!


Apa punya nasib la department kami ni. Kalau macam ni keadaannya, bila masa department kami nak produktif?? 


Hmmmm.............

2 Comments:

Blogger qanaah'ti said...

peduli hape yg kuar n masuk...ezad kan ada...it's enough to be productive...caiyokk!!!

5:53 AM  
Blogger Ezad said...

qanaah'ti
ezad dah breakdown... huhuhuh

8:22 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home