Sunday, December 30, 2012

Premium Beautiful - Waist Nipper

Bismillah...

Sejak 2-3 hari ni, aku mengalami sakit urat. Mungkin mengangkat barang berat. Keadaan ini mengganggu aku, khusunya ketika hendak rukuk dan sujud ketika solat.

Seorang kawan menyarankan aku menggunakan produknya - Waist Nipper - Premium Beautiful dari Hai-O.
Ketika pakai, agak pelik, macam perempuan berkemban je pulak. huhuhu..


Aku search dalam internet, antara kebaikan benda ini untuk lelaki adalah:-


  • Sakit pinggang, slip disc
  • Anti-kanser, lemah tenaga batin, kencing manis, darah tinggi, lemah jantung, gout, asma, batu karang
  • Membaiki posture badan bagi yang mengalami masalah bongkok, dan sakit belakang
  • Mengurangkan perut buncit.
:)


3 Comments:

Blogger qanaah'ti said...

fewiittt ezad ramping tu...pinggang mcm kerengga >_~

10:43 PM  
Blogger Ezad said...

mcm biole

3:09 PM  
Blogger qanaah'ti said...

akekekeke

11:51 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home