Thursday, June 30, 2005

Cabaran Baru

Assalamualaikum...

Hari nie, dapat news dari management. Anak Robert (anak saudara Datuk) akan training kat department aku Isnin nie. Satu bala lagi la nie. Yang sorang tu pun dah pening kepala. Nak train lagi sorang. Alahai.. sakit kepala otak aku macam nie. Nasib baik la tak lama. Dua minggu aje.
Aku dengar si mamat nie ada masalah kat sekolah. Malas belajar la kiranya tu. Tapi disebabkan bapaknya ada kilang. Sensenang je jadik boss. Best ek jadik orang kaya ni. Tak pe, Isnin nanti, tau la aku ajar budak Taiwan tu.. ehehehehe
Nest story, aku dah siapkan night stand untuk PB. So, ada dresser & chest lagi. Syok gak buat benda tu. Cuma masalah tang packing je la. Lelain tak der ape masalah pun.
So, tak der ape2 lagi

Nite all