Saturday, August 22, 2009

1 Ramadhan

Bismillah..

Hari ni dan semalam, aku bercuti. Jarang-jarang aku bercuti lebih dari sehari. Macam kes semalam, dalam pukul 9 lebih boss sengal call aku.

Dia tanya, aku tak sihat ke? Ceh!!

Aku cuti la... Lepas tu dia gelak. Dia lupa!

Sengal la katakan...

Hari ni, kat rumah aje. Tak larat nak gi mana-mana..

heh!!

2 Comments:

Blogger Purpleheart said...

Anggapla kau adalah pekerja penting sampai kau cuti pun bos cari kau.. ok pe.. bukan senang bos nak kol anak buah..

2:46 PM  
Blogger Ezad said...

purple
oo.. memang penting...
sehari tak der, tunggang langgang department kami

heh!

10:39 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home