Tuesday, March 09, 2010

Kembali

Bismillah

Selepas lebih seminggu rakan-rakan berada di KL, hari ni mereka mula kembali ke pejabat.
Boss sengal pun mula masuk hari ni. Apa-apa hal pun, dia akan memulakan hari kerjanya dengan membebel semua orang.

Dengan aku, ada dia berani?
Kerja dia aku cover nih!

2 Comments:

Blogger Purpleheart said...

fuhh dasat tuu..takut dia nk tegur ko, nanti ko mogok tak nk buat keje dia, dia gak yang susah..

9:41 PM  
Blogger Ezad said...

bukan mogok aje.

aku sound je pun dah goyang.. hehehe

9:54 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home