Thursday, December 04, 2008

Mari Buat Tag

Bismillah

How dangerous of a driver are you?

Created by The Car Connection

Wah.. Dapat B ke? B ni memang standard aku la. Dari zaman sekolah rendah sampai entry ni ditulis, B ni memang gred aku la... Darah pun gred B juga... hahaha

4 things about me that you may or may not know...

Ni keje Erina Juliana la ni...


Four jobs I have/had in my life
1. Product Designer
2. Graphic Designer
3. Draughtsman
4. Entrepreneur

Four movies/ TV series I would watch over and over
1. Movie?? Errr.. samarinda ke? Tapi last movie yg aku tengok Harry Porter (siri last tu kot) - 1Utama

Four Five places I've lived
1. Jasin
2. Desa View Towers
3. Taman Melati
4. Wangsa Melawati
5. ZooView

Four places I have been
1. Kolumpo
2. Selangor
3. Melaka
4. Johor

People who e-mail me (regularly)
1. Banyak tapi kebanyakkannye sume forward e-mail je...HAHAHAHA (jawapan copy paste)
2.
3.
4.

Four of my favourite foods
1. Mom's cOOk (jawapan copy paste)
2. Sambal tumis
3. Ayam goreng
4. Yang halal2 belaka (jawapan skema budak2 tulis biodata.. ahahaha)

Four places I would rather be right now
1. Bilik tidur
2. Depan PC
3. Rumah urut
4. Kedai mamak.. minum teh tarik best ni!

Four people I think will respond
- tiada jawapan.. ahahahaha-

4 Comments:

Blogger Ted said...

alahai bro kene tag.hehe

10:22 AM  
Blogger sumandak bayu said...

Salam Bro

Mohon istiharkan perang jihad ke atas blog ni yang telah menghina Islam http://surind.blogspot.com/2008/12/hajj-most-shameful-journey-in-history.html ... Sumber diperolehi daripada ahli BPN FAZRULLs

12:46 PM  
Blogger LEKIR said...

Assalamualaikum,

Mari kita flagkan blog surind kerana Allah

11:24 AM  
Blogger ~Erina Juliana~ said...

heheheh abg wat TAG la...ade lagi tu...ade masa wat lagi lah erk... :P

1:44 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home