Sunday, November 23, 2008

Musim

Bismillah

Sekarang musim apa?

1. Musim hujan
2. Musim cuti sekolah
3. Musim orang kahwin
4. Musim orang terjun bangunan

8 Comments:

Blogger LediAgli said...

musim orang terjun bangunan tu apply kat ganu je

10:26 PM  
Blogger Babe said...

terjun bangunan? ok nanmpak sgt aku tak alert:P

sekarang musim sejuk ezad


aku tak beli lagi winter coat tehehehe. Ko nak jadi winter coat aku? sexy tau!! hehehehe

10:39 PM  
Blogger Purpleheart said...

Entah la orang zaman sekarang ni, pendek akal sungguh le, frust ngan pakwe pun leh nak terjun bangunan, aku berc**** pun tak de la sampai terjun bangunan, terjun kat air terjun je..

12:28 PM  
Blogger Panglima Perang Cyber said...

salam..

tq datang blog saya.

saya akan add jika saudara bersedia menyertai sidang maya tiap malam jam 9..

4:57 PM  
Blogger OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

aberamly.wordpress.com

ramlyotai.blogspot.com

salam

6:25 PM  
Blogger OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

aberamly.wordpress.com

ramlyotai.blogspot.com

salam

6:34 PM  
Blogger Yatie said...

tatau plak cite musim org terjun bangunan tuh .. ehmm .. kena godek paper la cenggini ...

8:28 PM  
Blogger Ezad said...

ledi
kira seluruh malaysia la tu

babe
ala.. baru 2 kes je :)

purple
itu namanya manusia tak ada otak

panglima
terima kasih

otai
terima kasih

yatie
2 kes je..:)

11:02 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home