Friday, October 31, 2008

Harga Minyak Turun Lagi

Alhamdulillah...
Turun lagi 15 sen. Walaupun turun, hakikatnya, dunia dilanda kemelesetan ekonomi. Masa untuk berjimat cermat.
Aku sebenarnya kesibukan sejak kebelakangan ni. Design set bilik tidur untuk pameran di Jerman masih lagi tak approved. COO dah reject design kami hari Selasa hari tu, maka terpaksalah memikirkan design baru.
Adoi ai..
Mintak idea sikit, boleh ke?

7 Comments:

Blogger aNIe said...

Alah ezad...akak ni takde idealah...hehehe...selamat mendesign...heheheh

Minyak turun...ekonomi dunia tetap meleset...tapi orang2 kita masih mewah berbelanja...ntah bila nak sedar pun tak tau...

4:26 PM  
Blogger su said...

wah! hebatnye...wat design baru utk set bilik tidur di jerman!

camne? da dapat idea?

salam ziarah dan xchange link ya!

tq!

2:48 AM  
Blogger Purpleheart said...

Design bilik tidur ya.. cuba ko tengok design kat ikea. Insya Allah sabtu ahad ni kalo aku pegi ikea aku amik contoh design kat sana bagi ko tengok..

11:16 AM  
Blogger arsaili said...

salam...bawa jalan2...mana tau dpt ilham baru

4:38 PM  
Blogger Ezad said...

anie
ala... bagi la sesikit (kalau ada)

su
tak hebat mana pun. kalau hebat, design tak kena reject pun

purple
cantek gak tu... bleh la pos kan.. ehehe

arsaili
nak jalan pun tak sempat :)

9:54 PM  
Blogger CRAZY BEAUTIFUL88 said...

selamat mendesign

3:25 PM  
Blogger Ezad said...

cb
terima kasih.. tolong la bagi idea sket

8:55 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home