Wednesday, March 11, 2009

Tamatnya Bulan Madu

Bismillah...

Setelah lebih seminggu boss sengal tiada, hari ini tamatlah segala kemeriahan aku. Boss sengal mula berada di pejabat hari ini. Minggu lepas dia berada di Kuala Lumpur kerana Pameran MIFF'09. Hari ini kami mulakan hari-hari tension kami dengan mesyuarat yang panjang. Dari 9.30 pagi hinggalah jam 12.00 tengahari. Isu utamanya adalah perubahan terhadap produk kami mengikut kehendak pelanggan. Dan bab-bab teknikal ni, sememangnya tugas aku.

Perubahan paling ketara adalah pertukaran nama produk dan rekabentuk kaki besi untuk meja pejabat...

Mari bekerja....



11 Comments:

Anonymous dino_yp@yahoo.com said...

mujur ada bos sengal tu bagi kau kerja, kalau tak kau yang sengal.

10:45 PM  
Blogger Ezad said...

This comment has been removed by the author.

10:49 PM  
Blogger Ezad said...

dino

ye la tu

10:54 PM  
Blogger arsaili said...

salam..tu la ada bekerja..dapat bos sengal pun kena la adjust...kalau tak kita yg stress

5:42 AM  
Blogger TokMudim said...

Banyak benda negatif hang cerita...jangan berkerja kerana boss sengal...
berkerjalah semata-mata kerana Tuhan...anda tidak akan stress lagi.

Say No To "Oral Sex". Respect your Wife.

10:15 AM  
Anonymous Babe said...

kau ni suka2 je panggil boss sengal, kalau boss kau jumpe blog ni,

kau yang sengal eheheheh


aku link blog ko kat aku tau

tau...tawwww..tauuu

1:14 PM  
Blogger Purpleheart said...

Salam, dah puas enjoy kena kerja semula kan.

6:42 PM  
Blogger Ezad said...

arsaili
ye.. dah banyak adjust dah dia tu

TokMudim
terima kasih

Babe
Ala... dia lemah bab2 IT ni..
hehe

Purple
Ye la... nanti enjoy lagi.. itulah putaran hidup

10:51 PM  
Blogger LediAgli said...

takpe.. aku pon selambe je menyengal dan men'toot kan bos aku dalam blog.. okey je.. siap dapat promotion lagi.. so kena sengalkan dia selalu.. mwahahha

8:59 AM  
Blogger Ezad said...

ledi
betul.. betul.. betul...

10:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

2:48 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home