Sunday, February 08, 2009

Seluar Dalam

Bismillah

Hanya catatan ringkas...

Tadi aku pergi shopping center. Aku cadang nak shopping sikit. Antara barang yang aku nak beli adalah seluar dalam.

Masa aku belek-belek, adalah seorang sales person tu dok mengikut aku je...

isk!! aku nak pilih suar dalam pun tak senang.

Sudahnya... aku tak beli pun seluar dalam tu.

7 Comments:

Blogger ~Cinta Milo Ais~ said...

dah kerje diroang huhu...tapi memang tak best pun kan..takde privacy huhu

1:17 PM  
Blogger mentholated said...

A'a kan promoter selalu skodeng kalau org laki dok beli boxer ke suar dalam ke.

7:26 PM  
Blogger Purpleheart said...

Len kali ugut dia, awak ikut saya, saya tak nak beli. Pegi jauh-jauh..

4:49 PM  
Blogger Ezad said...

cinta milo ais
tu la pasal. org tau la nak pilih brg org sendir. dok usyar2 lak

mentholated
tu la.. sibuk betul. kalau tayang seluar dlm dia tak pe gak.. ahahaha

purple
ala.. buat derk je.. tak beli pun.. isk

10:35 PM  
Blogger Mya said...

mmg tak suka la kan org follow wktu kita nk pilih2 barang.. kacao daun ah..

10:03 AM  
Blogger emmacommey said...

hahahaha...yg ngikut tu laki ke popuan ?

kalo popuan biase r...

kalo laki...luar biase la pulak...

tak pn ckp kat dia...

"leh awk try yang nie...sy nak tengok cantik tak kalo org pakai..."

kompem dia kate...

"bang, take ur time..."

n trus dia mem'blah'kan dirinya...

tak pun dia akan katee...

"bang kejap ye...saya panggil security hantar abang kat muke pintu..."

hahahahaha....gelak la...sy buat lawak nie...

11:14 PM  
Blogger Ezad said...

emma
yg ngikut tu pompuan

tapi alangkah bestnya kalau dia kata..

i akan pakai benda ni depan u, tapi make sure u beli..

hehehe

10:16 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home