Monday, August 24, 2009

Mari Tengok

Bismillah

Rekaan-rekaan perabot ini akan dipamerkan di Pameran Malaysia Furniture & Finishing Fair 2009 yang akan berlangsung di KLCC pada 4-7hb September nanti. Ada beberapa lagi rekaan yang akan dipamerkan.


Anda dijemput hadir beramai-ramai.

Namun begitu, pemilik blog tidak hadir kerana, seperti biasa, beliau dikuarantin di pejabat. Kalau beliau berlegar-legar di kawasan pameran, dikhuatiri akan diberi tawaran lebih menarik oleh pesaing-pesaing syarikat.

Kononnya la..


3 Comments:

Anonymous Babe said...

I would definitely come.

Aku nak cari almari office la..


ko ada design almari berkunci tak? untuk aku simpan segala software riban-riban company:D

ala..aku baru nak offer kau jadi designer for marine furniture

mcm mana ni???'

ni la melayu:D

oo lupe kau jawa.. kan kan kan;)

7:50 PM  
Blogger Ezad said...

babe
tapi pameran kat klcc nanti kita org pamerkan perabot rumah..
kalau nak office punya barang, kena tengok katalog office

9:48 PM  
Blogger Ezad said...

opsss.. aku melayu tulen ok.. tak de jawa2 punya

9:48 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home