Thursday, March 18, 2010

Tamat

Bismillah

Hari ini, tamatlah training untuk team 1 yang dianjurkan oleh pihak syarikat untuk para designer. Minggu depan team 2 pulak. Tapi ada ura-ura beberapa designer team 1 akan join dengan team 2 untuk pengukuhan. Tapi aku awal-awal dah cakap. Tak mau join. Dek kerana training ni, kerja aku banyak terbengkalai. So, abaikan aje. Aku nak buat kerja aku.

Bos sengal cam hamaps je. Sikit-sikit tanya orang macam mana nak buat. Trainer pun macam boring je nak layan. Semua buat tak betul. Semua tak faham..

Ingatkan bagus sangat!

2 Comments:

Blogger Purpleheart said...

kalo keje da banyak kena bgtau kan.. kang keje tak siap, sape yang susah..

10:53 PM  
Blogger Ezad said...

alaa... next week kena training gak lagi..

5:42 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home