Wednesday, December 17, 2008

Perabot Terbaru

Bismillah

Mari layan perabot terbaru dari kami. Perabot-perabot ni untuk pameran di Jerman nanti..

7 Comments:

Blogger emmacommey said...

emma : abang...

ezad : ye nak makan ape ?

emma : kasi saya satu set bilik
free satoooo...

ezad : #$@%&$#

emma : muahahahaha....

2:44 PM  
Blogger ~Erina Juliana~ said...

cantik nye...
kalau nak tempah boleh ker???
abg design kan... only me je ade katil tu..boley camtu????

10:03 PM  
Blogger mentholated said...

Yang paling atas tu cantik.. Nice work :)

9:42 AM  
Anonymous Babe said...

what a coincidence, almari gambar first tu yg aku letak dekat rumah baru aku tapi dua pintu la


cuma, aku tukar warna putih dan mintak cermin semua sebab bilik kecik


nice work. aa kan best kalau aku boleh design furniture aku sendiri

ko banyak design modern furniture eh aku tgk what about something more english country?

1:28 AM  
Blogger Ezad said...

This comment has been removed by the author.

9:30 PM  
Blogger Ezad said...

emma
ezad : ambik laaa.. ape ada halll

erina
boleh... nak yg cam ne?

mentholated
thanks

babe
actually, belum 'banyak' lagi la. aku baru kerja berapa bulan.
tp dulu (2004-2006)- aku design perabot juga, tp buat solid wood
sekarang pakai mfc, so ada konflik minda di situ..

setau aku english style banyak pakai solidwood, lepas tu banyak crown2, profile bunga2 gitu

rasanya la...ahahaha

9:35 PM  
Blogger LediAgli said...

mana2 satu pon kalau ang nak bagi kat aku.. aku terima je

9:45 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home