Monday, June 22, 2009

Dah Kata Dah

Bismillah

Last week aku kata, kami nak boss sengal kami kena kuarantin.

Khabar menyatakan, dia dah kena kuarantin dalam rumah. Seorang lagi Sales Person yang ikut dia pergi US hari tu, pun kena kuarantin juga. Manakala yang seorang lagi Sales Person terus ke Australia. Heh! Bahaya sungguh...

By the way, kita orang boleh berpesta lagi sehari-dua ni kot..:)

3 Comments:

Blogger Purpleheart said...

Apa lagi, kite enjoyyy..

10:17 AM  
Blogger TokMudim said...

Macamana hang nak jadi boss kalau mentaliti macam ni.... kuli sepanjang hayat nampaknya.

3:16 PM  
Blogger Ezad said...

purple
enjoyyy

tokmudim
kuli sepanjang hayat?
aku?

hahahahaha....

9:04 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home