Thursday, June 16, 2011

Jun 2011 - Keadaan Tidak Stabil

Bismillah...Link

Bulan Jun ni, ramai staff di syarikat kami melepaskan jawatan masing-masing. Dalam department aku aje 4 orang. Huhu... hari tu aku kata 3 orang designer nak resign. Semalam, seorang lagi resign. Dia adalah manager aku. Dia pun tak boleh tahan memandangkan beberapa orang kuatnya dah resign.

Sepatutnya 2 orang designer tu last day mereka adalah 25hb ni, tapi salah seorang dari mereka dah diarahkan keluar hari ini. Tak tau apa sebab. So sempat la raikan dia kat Pizza masa lunch tadi. Sebelum ni dah buat farewell dah untuk mereka bertiga. Tapi sebab salah seorang dah last day, makan manager pun belanja la.

Seorang lagi last day nya ialah 30hb. Manakala manager ni 22hb.. huhuhuh..

Banyak projek terbengkalai la ni.. :)

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home