Monday, July 18, 2011

Buku


Bismillah

Buku ni aku terima pada hari Sabtu selepas beberapa minggu order dari kawan. Tujuan aku beli buku ini adalah untuk dihadiahkan kepada kawan aku yang berada di Wangsa Maju.

Tadi baru pos. Selamat hari jadi.

Ada pula yang tertarik terhadap buku ini. Maka kena order lagi la.. So kalau kalian pun nak juga, boleh inform, nanti kami urusankan penghantarannya...

6 Comments:

Blogger Babe said...

owhhh ini ke hadiah birthday aku hehehehe ada sign tak???

tq.... nanti birthday ko aku bagi buku Dr M :P

12:56 PM  
Blogger Babe said...

dasat mandrem ko hantar ni :D

12:56 PM  
Blogger Babe said...

https://mksays.wordpress.com/2011/07/19/lentera-cinta-albaicin/

7:24 PM  
Blogger Ezad said...

babe (3dlm1)
ye la.. hari tu kan aku janji nak bagi buku ni. tapi kawan tu lambat lak pos.. :)

ada blog tak ckp.. hahaha

by the way, happy birthday!

8:41 PM  
Blogger Purpleheart said...

besday kami bulan 9..awal bulan 9..:)saja bgtau..

11:07 PM  
Blogger Ezad said...

ok.. note.. :)

9:35 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home