Wednesday, December 26, 2007

Tek

Bismillah...
Aku paling ngeri dapat tag ni. Tapi apakan daya, dapat juga. Hantuk kepala kat bantal...

Tag oleh - Purpleheart
First name - Shahrezad
Nickname – Ezad, Shah
Name you wish you had – Tengku ...
What do people normally mistake your name as – Ejaan.. Sharizat. Aku cukup marah orang eja nama aku mcm ni.
Birthday – 14 September 19** (hehehe)
Birthplace – Kampung Terentang, Jasin, Melaka
Time of birth – 3.15 ptg
Parents together or divorced – Pisah mati
Get along with them – Ye
Single or taken - Single :D
Zodiac sign – Virgo

Your Apperance
How tall are you – Tak tinggi mana pun
Wish you were taller – tak cukup ni. nak tinggi mcm erra fazira
Eye color - Black
Eye color you want – White (hehehe)
Hair color – Hitam belang putih
Current hair color – Hitam
Short or long hair – Dulu pernah panjang. Sekarang dah veteran, pendek la... hehe
Ever dye your hair a bizarre color – apa barang dye
Curly,Straight,Wavy – Curly mcm mana? straight mcm mana? wavy mcm mana?
Last time you did something dramatic with your hair – tak pernah buat drastik. potong biasa je
Glasses or contacts – Glasses
you wear make-up – Huh? nak mekap ke?
Ever had hair extensions – Tak
Paint your nails - Tak


In The Opposite Gender
What color eyes - apa-apa je
What color hair - apa-apa je
Shy or outgoing – Outgoing
Looks or personality -Personality
Sexy or cute - Cute
Serious or fun – Fun
Older or younger than you – Apa ada pada usia :)
A turn on – apa??
A turn off – apa ni??

This Or That
Flowers or chocolate – eh!! tak der benda lain ke nak offer?
Pepsi or Coke – teh ais boleh?
Rap or rock – Nasyid beb!! Nasyidddd!!!
Relationship or one night stand – Sapa nak offer one night stand ni?? gua on je beb :)
School or work – masa belajar sibuk nak keje, dah keje sibuk teringat kan zaman sekolah.. ceh!!
Love or money – Cari duit dulu, baru cari cinta... wahh!! boleh buat tajuk drama nih
Movies or music – No need
Country or city - City
Sunny or rainy days – Sunny ok, rainy pun ok.. tp kalau rainy pagi, aku lemau hingga ke petang
Friends or family – Family
Have you ever-Lied – Tak!! hahahahahahaha (caya?)
Stole something – hehehehehehehe... curi hati??
Smoked – Pernah selama 10 tahun. Berhenti tahun 2005. Sampai la ni tak hisap lagi
Hurt someone close to you – Ada kot
Broke someones heart – Ada kot
Had you heart broken – Ada kot
Wondered what was wrong with you – Entah le
Wish you were a prince/princess – Anak sultan Melaka
Liked someone – Ada kot
Liked someone who was taken – Ada kot
Shaved your head - Kepala tak pernah. dagu ada lah
Been in love – Ada kot
Used chopsticks – Pernah. Tapi makanan tak masuk mulut. Masuk lubang hidung
Sang in the mirror to yourself - Ada nampak aku masuk AF? kekekeke..
Favourite flower - No need
Candy – Gula batu
Song – Malaysiaku Gemilang.. hahahahaha
Scent – Eternity
forever color – Biru
Movie - No need
Singer - No need
Word – Sebab???
Junk food – No need
Website –
http://ezadahmad.blogspot.com/
Lotion – No need
Animal - Kucing
Ever cried over someone – Tak
Is there anything you wish you could change about yourself – Tak
Your biggest fear – Takut dosa (yaaaaa ampuunnn..)
Do you think you're attractive – Ye, dgn kecerdikan ku.. muahahahaha.. aku cerdik??
If you had to choose a fairytale as your life what would you choose – aladin
Do you play any sports - sport toto???

7 Comments:

Blogger Babe(^_^) said...

sports toto??

amik no ni 8684
esok gak ko kaya heheheh

12:19 AM  
Blogger Ezad said...

babe
tak kaye ponnn
dok takuk ni gak :P

5:52 PM  
Blogger Purpleheart said...

Nak jadi aladin ya.. ada lampu ajaib tak?

10:22 PM  
Blogger LediAgli said...

Walaweh.. aku baca tek org memang bes.. tapi dengan harapan org tak tek aku balek.. gila ah.. tek pepanjang.. makan tawun woo..

syabas ko dah berjaya buat tek ini...

11:19 PM  
Blogger Ezad said...

purple
lom jadi aladin, maka lampunya pun belum ada la

ledi
apa kata ko buat tek ni :D

12:21 AM  
Blogger wan said...

Ko layan nasyid ke Ezad? Ishkkkkkk


Huhuhuhuhuhuhuhu

1:01 PM  
Blogger Ezad said...

wan

sepohon kayu daunnya rimbun
lebat bunganya serta buahnya
walaupun hidup seribu tahun
kalau tak sembahyang apa gunanya

:)

11:53 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home