Monday, December 17, 2007

Blog Yang Genius

Bismillah...


Babe cabar aku untuk jawab tag dia. Maka inilah hasilnya.



cash advance


Cash Advance Loans

Walaupun blog ini adalah untuk golongan genius, bukan bermakna yang tak genius tak boleh baca. Malah, jika anda membacanya, nescaya anda juga akan genius macam kami. Oleh itu, bacalah :)
Jika anda seorang yang genius, blog ini menjadi wadah yang harus dijadikan bacaan anda.
(huh!! promo yang melampau!!!)
Apa-apapun, aku dah demam hari ni.

6 Comments:

Blogger wan said...

KuiKuiKui..

Genius ek... aku punya blog pun genus gak Ezad..

Oh, orang nak beraya, awak demam lak. Take care!

10:51 AM  
Blogger Babe(^_^) said...

ala, pool partner aku demam eh??

shian!!!


selamat hari raya babeh!

4:37 PM  
Blogger LediAgli said...

Ezad,
Slamad ari raye ye..demam makan ketupat...

eh.. genius je? aku takbleh bace blog ko dah le pas neh..

btw, ada pojek sket.. nanti ada sorang gadis sengal akan contact ko kot...

11:03 PM  
Blogger Purpleheart said...

Fuuu, dahsyat tuuu.. habik spring la..

apa-apapun selamat hari raya..

8:37 PM  
Blogger Ezad said...

wan
semua blog genius la. mana ada yg tak genius :)
Selamat hari raya

babe
tak kena pool 2-3 hari ni.. tu yg demam.. hahaha
Selamat hari raya

ledi
ye.. org makan ketupat, aku makan ubat. baca la. nanti boleh jadi genius
mana gadis sengal tu. apa projek best tu? nak join
Selamat hari raya

purple
tabik spring. tak dasat sgt pun
Selamat hari raya

9:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

perlu memeriksa:)

9:01 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home