Thursday, June 12, 2008

Tek 7

Bismillah
Tek dari Purpleheart & Jentayutiara

7 RANDOM FACTS ABOUT ME:
* Teruna :)

* Lahir bulan Sept.. tahun 76
* Tak suka orang panggil Shah...

* Suka buat kerja sorang2
* Tak suka gie meeting

* Suka makan pedas2
* Diam

7 THINGS THAT SCARE ME:
* Tuhan

* Laju
* Makan ubat
* Kilat/ribut petir
* Memandu dalam hujan
* Kemalangan
* Harga minyak naik Jarum suntikan

7 RANDOM MUSIC AT THE MOMENT:
* Lagu Siti Nurhaliza

* Lagu Rock
* Lagu Nasyid
* Lagu Wings
* Lagu Search
* Lagu Dangdut
* Sorry... kurang arif tentang hiburan.. ahaks

7 THINGS I SAY THE MOST
* Tu la pasal
* Sebab?
* Ye la kot
* Apa diaaaa?
* Hek eleeh

* Amenda ni?
* Gerak....

7 THINGS I TREASURE THE MOST.
* Duit
* Handphone
* Beg (ada resit, bisnesscard, cop company, buku cek,alatulis)
* Organiser

* Kunci
* Mycard/Lesen
* Kereta


7 FIRST TIME THINGS I EVER DID:
* Kena/bayar saman (Potong double line, lebih hadlaju, tak bayar parking, parking salah tpt)
* Buka company sendiri
* Gaji pertama pada akhir bulan Jun 1997 - RM400++ je

* Bersunat
* Pembedahan
* Jumpa/salam Agong

* Dating - Bandar Hilir, Melaka (Tahun 1995).. kekekeke

7 NEXT
* 7 dulang hati nyamuk
* 7 benda ajaib di dunia
* 7 lapis langit
* 7 lapis bumi
* 7 jenis dan warna bunga - mandi bunga
* 7 warna pelangi
* NTV7

4 Comments:

Blogger Jentayutiara said...

hehehe... tq... sama yer kita.. byar saman menyakitkn jiwa tp apa nk dikata, sndiri buat sndiri tanggong.
..just receivd call from myhubby kat Air Keroh ptg nanti menuju ke JB.

1:49 PM  
Blogger Purpleheart said...

Sape yang lahir bulan september lebih2 lagi tahu 1976 ni rajin orangnya, betul ke.. (huhuhuhu...)

8:25 AM  
Blogger Ted said...

ezad darling, bertahun lama menunggu update.hehe

dating 1997-bapakkkk lama gle dulu dating, skang?

7 next? - July 25th ma besday, sila bagi hadiah kat adik.hehe

lagu siti?-uwek, blurp, hachum * nape saya tak suka siti.hehe

teruna- susah nak cari lelaki teruna skang. Teruna juga harus di-cek di hospital.ehehe.wes bro, tak teruna berpengalaman tau.haahaha * lariii

7 things that scare u? Takde pun masuk M.A.T.I.

p/s : saya ke kerja bersama kakak saya, car pool jimat minyak okey. Balik plak, ramai teruna nak tumpangkan sampai rumah.jimat lagi.hehe.sengih jeee manis2

9:44 PM  
Blogger Ezad said...

jentayutiara
ahahaha.. sesekali kena saman, apa salahnya :P

purpleheart
oh ye ke? tp kenapa aku rasa kemalas malasan je ni? lahir salah bulan ke? :P

ted
ala..baru beberapa hari tak update dah komplen.. rindu keeeee? :D

dating tahun 1997? tak kot.. tahun 1995.. ahahaha..
sekarang tak dating dah.. asyik meeting je.. ahahaha

25 july?... lambat lagi.. keke

entah.. siti je yg dikenal.. lelain tu tak kenal pun.. ahaks

oo.. 'teruna' yg di maksudkan adalah 'belum kahwin'... harap faham istilah yang diberikan.
nak tau berpengalaman ke tak.. haa.. meh sini try.. ahahaha

ye.. manusia ni kadang2 lupa yg dia akan mati.

'teruna' yang nak tumpangkan tu sebenarnya tak teruna pun.. ahaha..

tau.. biasa buat.. :D

3:21 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home