Wednesday, September 03, 2008

Layan Perabot Je

Bismillah..
Tak larat nak taip banyak-banyak. Dah makan nasi, mee goreng, cempedak goreng, dah sembahyang tarawikh (cabut awal, ada ceramah kat masjid. Malas nak dengar), makanya kita layan perabot je la ye.
Aku dah malas, dah mengantuk....
Dapat bantal pun best nih







10 Comments:

Blogger Purpleheart said...

Suka yang no 2 tu.. simple aje, seswai untuk rumah kecik..

7:55 AM  
Blogger LediAgli said...

Nanti aku kawen... ko hadiahkan kat aku yer,.. tak kisah lah tahun 2020 nanti kee... hehehe

2:28 PM  
Blogger famia said...

kalo sume putih lagi bes. mcm ikea. mcm bes la design perabot. ni kalo ko gi ikea lagi bes. fuhhh putihhh je sume.. bess woh.

6:21 AM  
Blogger emmacommey said...

akhirnya...
lame aku tgu...
cool la...
mcm 'enak' jek keje nie...
letih nk menaip ye ????
mcm pena dengar jek dialong itu ????

3:01 PM  
Blogger Ezad said...

purple
kalo diikutkan yg no 1 tu lebih kecil, tp dia tinggi sket. :)

ledi
insyaallah.. tp ko kena inform 5 thn lebih awal.. ehehehe

famia
nanti kami buat brochure, kat situ nanti ada pelbagai kombinasi warna. pilih je mana berkenan dihati. ikea pun tak semua putih. ada gak kaler lain. trend sekarang, warna mesti ada contra sket. memang la best keje ni. tapi jenuh nak buat ooo... ingat senang ke.

emma
isk.. dah 2 kali dah post gambar perabot. check entry bulan lepas.. ehehe
enak ke? tak seenak yg disangka. macam2 kena buat sebelum come out idea tu...

11:44 PM  
Anonymous Babe said...

no 2 ok the rest are out of date


sorry just my 2 cents worth:)

11:25 PM  
Blogger Ezad said...

babe
thanks
sebenonya, semua perabot tu designnnya sama je. hak yg atas tu boleh cerai yg hak bawah. kalo nak beli yg bawah je pun boleh, nak beli yg hak atas je pun boleh.. :)

9:59 PM  
Blogger Dani neh said...

besnye... kerje jadik pembuat perabot..

huuu.. sunggoh rare...

apply IKEA la yuk..

3:40 PM  
Blogger Ezad said...

dani
maka, apply la jadi pembuat perabot.. ekeke...
bersepah org keje buat perabot..
tapi hak yg mata sepet la. yg hak sawo matang tak ramai.. ehehe

brg ikea kita org buat.. nak apply mendanya.. hehehe

eh.. tp kalo ada peluang best gak keje ngan ikea tu.. ada lobang ke?

ehehe

10:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

rumah kecil atau pangsa. perabot mesti kompakt lah. lagi baik kalau tinggi sampai ke siling. barang2 belian makin bertambah.lah. so hope for the better for Msian standard of living. all the best for all Msian regardless of race

9:15 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home