Thursday, August 21, 2008

Tekanan

Bismillah
Hari ni aku mengalami tekanan di tempat kerja.
Sebelum boss ke Singapura hari tu, kami meeting membincangkan design yang hendak cadangkan kepada CEO.
Pada mulanya boss kata design living cabinet & shoes rack tak payah buat. Fokus kepada tv cabinet, coffee table, kitchen cabinet dan tambah lagi satu, island kitchen. Tapi aku aku cadangkan living cabinet tu boleh buat sebab boleh match dengan tv cabinet nanti. Tv cabinet, coffee table & kitchen cabinet dah completed.
Sudahnya, ambik ubat, island kitchen & living cabinet aku kena buat. Hampeh tol!!
Tadi baru submit island kitchen. Living cabinet tak der idea langsung.
Presentation Isnin...
Adoii!!!
Tekanan nih!
Moralnya,
Jangan bagi sebarang cadangan dalam meeting!

4 Comments:

Blogger Ted said...

sian u bro, tapi takpe kalau u buat maknanya org percaya kat u.

gudluck, jangan bizi sangat sampai lupa lawat blog ted n update tau

11:44 PM  
Blogger arsaili said...

salam..moga dipermudahkan

9:19 PM  
Blogger Ezad said...

ted
tak der maknanya pun..

arsaili
terima kasih bro!

10:51 PM  
Blogger LediAgli said...

lain kali.. sila plaster molot sendiri dalam meeting oke?

bercakap membawa padah..

12:18 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home