Monday, March 05, 2007

Hari Yang Banyak Idea Tapi Hilang Entah Ke Mana

Bismillah...
kekekeke... korang jangan la marah aku. Sebenarnya, aku masih blur ni. Tak tau la apasal. Tapi sejak 2 menjak ni, aku letih sesangat.
(Ini juga 1 entry kan??)

6 Comments:

Blogger Yatie said...

betul .. betul .. nieh mmg satu entry, tapi cam entry yg no turning back .. cam masuk dalam spider web lak .. kena baca gak walaupun takde isi .. wahhahhhah ..

p/s : apa lee yg diblurkan ... angin blur tgh melanda la kot .. ahaks.

10:34 AM  
Blogger meera said...

janji apdet ek... hehehe

10:50 AM  
Blogger ernisuhana said...

iyolah..! :)

11:18 AM  
Blogger Purpleheart said...

Alahai ciannya, letih2 pun ada masa juga nak update blog.. tak pe la, insya Allah ada la tu ide nya..

11:45 AM  
Blogger Red Mummy said...

letih kenapa?

haiyohhh...come on dik, be energetic sket!!!

anw, kesidang teguh enterprise tu ko keje kat situ ke, rajin ko advert kan yeah..

4:57 PM  
Blogger Ezad said...

yatie
ye la, lepas ni, akan ada entry2 yang penuh dengan isi. justeru itu, pastikan anda senantiasa menjengah blog ini.. (iklan)
blur sebab tak der idea la. kalau ada idea, laju je

meera
ye.. cara update yang paling mudah. semudah mee segera.. hehe

ernisuhana
ye la tu...

purpleheart
kalau dibiarkan kemalasan untuk update dibiarkan berleluasa, makanya bersawanglah benda ni
eh.. tak jadi order ke? hehe

red mummy
ye..ye.. akan dipastikan senantiasa dalam keadaan cergas dan cerdas
ye, saya bekerja dengan Kesidang Teguh Enterprise sebagai sales person cum marketing manager cum general manager cum tuan punya syarikat. tu pasal la rajin advertise. kalau tak.. tak der maknanya.. hehehe

5:55 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home