Thursday, April 24, 2008

Kesibukan Yang Melampau

Bismillah
Selama seminggu ni, jadual aku sangat padat. HOD ke Milan, Itali. Sebelum ke Itali hari Khamis hari tu, dia telah menyenaraikan tugas untuk setiap designer. Aku dan assistant HOD menerima tugasan yang amat banyak. Dengan design cover annual report, kotak, dan jaga kerja-kerja menyiapkan tempat baru kita orang. Selain tu, buat proposal untuk photoshooting konsep terbaru untuk home furniture. Yang ni terbengkalai. Tunggu next week lah.
Semalam salah seorang designer kantoi dengan COO sebab layan video clip time kerja. Next week dia kena transfer department lain, selama 3 bulan. Department tu lebih kurang je dengan department kita orang, tapi mereka buat projek untuk design dari customer. Department kita orang untuk design yang original dari kepala otak kita orang.
Besok HOD dah ada kat office. Ala.. kerja banyak lagi tersadai ni....

7 Comments:

Blogger NONIE AZIZ said...

perghhhh...tegas tul COO tu Ezad...Selamatlah sebukkan diri...

11:12 AM  
Blogger arsaili said...

sibuk better dari jadi penyibuk

12:19 PM  
Blogger Purpleheart said...

Alahai ciannyaaa... adatlaa tu dalam sebulan mesti ada hari-hari tertentu yang sibuknya dalam kategori keterlaluan...

4:09 PM  
Blogger Babe said...

ezad memang penyibuk:)

4:55 PM  
Blogger Ezad said...

nonie aziz
uwargh... bizinyaa. tu coo tu kerek la :)

arsaili
penyebuk lebih baik dr penyepak :D

purple
ye la.. adat la. makan gaji

babe
meh la tolong menyebuk sekali

10:05 PM  
Blogger wan said...

pergh.... layan vc pun tokleh?

9:52 AM  
Blogger Ezad said...

wan
mana boleh!! ingat tu cyber cafe ke nak main internet je

9:59 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home