Wednesday, January 23, 2008

Tek Lagi


Ni tek yang dianjurkan oleh selengetol. Rasanya dah pernah buat dah tek ni. Tapi dulu gambar lain. Sekarang dah lain.. hehehe
Aku suka gambar ni. Antara Senibina yang aku kagumi. Bentuk kapal layar. Kisah tentang bangunan ini boleh dibaca di sini :

7 Comments:

Anonymous Babe said...

ada folder SAMPEL


org kata folder nama sample ni isi kandungannye lain:P

10:04 PM  
Blogger Ezad said...

babe

tu sample artwork laaaa.. mana ada 'kandungan lain'.. ko ni.. yg tu ko nampak.. yg file pdf tajuk ibadah - zikir selepas solat fardhu tu tak nampak keeee??

keke

8:22 PM  
Blogger LediAgli said...

ishk ishk.. SAMPLE.. heheh... aku cam penah je dapat teg untuk printscreen desktop.. paleng bes.. teg itu dihantar chain email.. alkisahnya.. penoh la email aku pada ketika itu.. hehheheh semua print sekerin dan email

8:54 PM  
Blogger Ezad said...

ledi
kekeke... SAMPLE kat disktop aku tu mengandungi fail2 yang berguna saje. kalau nak tengok yang tak berguna, kena la cari.. ada, tp kena cari la dlm folder2 tu.. hehehe

10:23 PM  
Anonymous Selengetol said...

wah menarik betul designnya.. :D

11:30 PM  
Blogger Ted said...

akupun nah buat tag ( tek ) yang sama dulu..

9:37 PM  
Blogger Ezad said...

selengetol
ye..ye.. sungguh menarik. dah pernah pegi ke?

ted
buat la lagi

10:10 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home